Com fabricar petites i fàcils estufes de calefacció interior amb testos i espelmes


En aquest breu vídeo us mostren com fabricar fàcilment estufetes interiors que us escalfaran les habitacions o estances a l'hivern sense una gran despesa energètica i de manera prou ecològica i eficient. A més de barates i fàcils de fabricar, són també lleugeres i fàcils de transportar i prou segures. Poden ser molt útils en espais on no teniu accés a subministres energètics o davant talls de subministrament. En aquest altre vídeo una noia ens explicar com fer el mateix de manera encara més senzilla.

Cal tenir en compte que el fum de les espelmes de parafina és tòxic, especialment si són utilitzades habitualment, i poden provocar malalties. Per tant, aquesta és una solució per a casos d'urgència, no pas pel dia a dia. Les espelmes de cera d'abella o de soja 100% naturals, en canvi, són més saludables i no produeixen tòxics i es poden trobar disponibles al mercat, tot i que segurament el preu s'encareix una mica en comparació amb les de parafina.
 

Una altra solució per evitar els fums pot ser aplicar a l'invent una sortia de fums canalitzada que connecti amb l'exterior de la casa.

Hi ha una versió encara més barata i senzilla del mateix sistema. Aquí us deixem el vídeo que l'explica.


.

Comentaris